OBAVIJEST – REGULACIJA PROMETA 1.11.2021.

Dana 1. studenog od 8 do 17 sati, u blizini gradskog groblja, u Novoj Gradiški, promet će biti zatvoren za sva vozila u dijelu Željezničke (od raskrižja s ulicom Ivana Gorana Kovačića u smjeru gradskog groblja) i Kolodvorske ulice (od raskrižja s ulicom Alojzija Stepinca u smjeru gradskog groblja), te će se isti odvijati obilaznim smjerovima sukladno privremenoj prometnoj signalizaciji.

Preporučujemo građanima, ukoliko mogu da ranije posjete grobna mjesta svojih najmilijih, po mogućnosti pješice, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na blagdan.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske će po potrebi i vlastitoj procjeni fizički regulirati promet na frekventnijim raskrižjima i prometnicama. Važno je pritom da građani budu strpljivi i tolerantni, pridržavaju se prometne signalizacije, te uputa policijskih službenika- priopćila je Policija brodsko-posavska.

Također podsjećamo građane na odluke i preporuke Stožera civilne zaštite, obvezu držanja socijalnog razmaka, odnosno korištenja zaštitnih sredstava.

Ostanimo odgovorni!