Posjet članova Dječjeg vijeća i Dječjeg foruma

Već tradicinalno članovi Društva naša djeca, Dječje vijeće te Dječji forum, predvođeni predsjednicom Vericom Lukačević, posjetili su veliku gradsku vijećnicu u kojoj su ih ugostili predstavnici Grada. Tako je bilo i ove godine, a 9. listopada mali su vijećnici i forumaši u Gradsku vijećnicu donijeli veselje, smijeh i puno pitanja, prijedloga, ali i pohvala. Predstavili su svoje aktivnosti kojima su promovirali svoj Grad kojega jako vole.

Svim okupljenima, na samom početku, obratila se predsjednica Društva naša djeca, Verica Lukačević, koja je izrazila zadovoljstvo što je Grad i ove godine primi članove Dječjeg vijeća te Dječeg foruma te se zahvalila na financiranju ljetovanja za 40-ak djece te zamolila da Grad razmotri mogućnost povećanja broja djece koja će besplatno ići na more, jer je, kako je istaknula, interes jako velik.

Pozdravne riječi uputio je djeci i volonterkama DND-a i gradonačelnik Vinko Grgić i tom prigodom rekao:“Svake godine nam je drago biti na ovim susretima da možemo čuti vaša mišljenja i stajališta i ono najvažnije, vaše želje. Nemoguće je riješiti sve, ali dobar dio prijedloga i želja koje su nam dali i izrekli vaši prijatelji, a koji su ranije bili na ovakvim susretima, smo uvažili i uvrstili ih u proračun i realizirali ih. Zahvaljujem vam na dolasku i ove godine i očekujemo vaše želje, a mi ćemo se truditi što više njih i ispuniti“.

Na ovom lijepom druženju predstavnici Dječjeg gradskog vijeća i Dječjeg foruma prezentirali su aktivnosti koje su proveli tijekom godine, a posebno su ugodno iznenadili vlastitim audio-video uratkom o svom Gradu kojim su pokazali koliko ga vole i koliko se njime ponose. Susret članova Dječjeg vijeća i Dječjeg foruma sa gradonačelnikom i njegovim suradnicima završio je uz slatkiše i zajedničko fotografiranje

dav