Riječ gradonačelnika

Poštovani sugrađani i sugrađanke,

ove stranice internetskog portala namijenjene su Vama koji želite pratiti što se događa u našem Gradu, koje su aktivnosti obilježile neko vremensko razdoblje, te one nadolazeće koje želite pratiti i biti dio njih i njihovog stvaranja.
Pozivam Vas sve ovim putem da se aktivno uključite u sva događanja koja će se odvijati u našem Gradu, jer svi smo mi dio zajednice koja stvara sebi mjesto ugodnog življenja i stanovanja. Mjesto koje će svaki posjetitelj po nečemu zapamtiti i poželjeti ga prije svega ponovno posjetiti.
Nadam se također da ćete na ovim stranicama pronaći sve potrebne informacije, Vama dragi građani potrebne za svakodnevni lakši i bolji rad i življenje, te da će Vam ove informacije koristiti za jednostavnije i brže korištenje usluga Gradske uprave.
Pozivamo posjetitelje web stranica Grada, da svojim mišljenjima, prijedlozima i sugestijama pomognu, kako bi ove stranice bile što bolje i korisnije svima nama, te da oslikavaju toplinu i srdačnost ljudi koji u njemu žive, čineći tako naš Grad prepoznatljivim i zanimljivim budućim posjetiteljima i svima koji istražuju i posjećuju ove stranice.

Dobrodošli na stranice web portala Nova Gradiška