Gradonačelnik sa zamjenicom posjetio OŠ Ljudevita Gaja

U petak, 16. prosinca gradonačelnik Vinko Grgić  i njegova zamjenica  Vesna Đapić posjetili su OŠ Ljudevita Gaja. I u ovoj su se školi uvjerili da je novac koji je Grad  ove godine izdvojio u proračunu za unapređenje  osnovnog i srednjeg obrazovanja u gradskim školama   odlično uložen.

-Zadovoljni smo s onim što nas je dočekalo i što smo vidjeli  u srednjim školama i OŠ „Mato Lovrak“. I ovdje se isto ponovilo. Mogu reći da sam  presretan jer je naša odluka bila pun pogodak isto kao i naša namjera da djecu obogatimo novim tehnološkim spoznajama  i da im pojednostavimo rad i učenje. Važno je da su i djeca zadovoljna – rekao je, među ostalim,  gradonačelnik Vinko Grgić i dodao su u proračunu za 2017. godinu također  predviđena  sredstva za škole.

Ove su godine za osnovne škole kupljene pametne ploče, a Gimnaziji i Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi  dan je novac za opremanje  kabineta biokemije i  elektropneumatike.

Zadovoljstvo je ovom prigodom izrazila Blagica Pečnjak,  ravnateljica OŠ Ljudevita Gaja:

“Bili smo nazočni prezentaciji pametnih ploča koje smo dobili od Grada Nova Gradiška. Svega godinu dana sam ravnateljica, a moji prethodnici  kažu da do sada nismo imali donaciju grada jer se zna da je naš osnivač Županija. To je za nas jedan prekrasan poklon, koji je u funkciji i moderan. Naša je škola među 100 e-škola u Hrvatskoj tako da se u našu koncepciju i viziju uklapaju ove pametne ploče. Vidjelo se da su djeca sretna i da se bez problema služe s pametnim pločama i to je doista budućnost škole. Hvala gradonačelniku i  Gradu – istaknula  je ravnateljica Blagica Pečnjak. 

no images were found