TO JE TA ŠEMA – STAND-UP COMEDY SHOW

JOSIP ŠKILJO
TO JE TA ŠEMA – STAND-UP COMEDY SHOW
SRIJEDA, 4. 10. u 20:00 SATI

CIJENA ULAZNICE: 8, 00 EUR (60, 28 KN)
DOM KULTURE

Popularni komičar SplickeScene, Josip Škiljo, dolazi u novogradiški Dom kulture s hit stand-up showom „To je ta šema“. Vidimo se u srijedu, 4. listopada u 20:00 sati!
“To je ta šema” je show koji će obilovati crticama iz Škiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazi u svojim raznolikim životnim ulogama ispričat će vam kroz sat i pol showa, a na vama je da dođete i nasmijete se!
Josip Škiljo je četrdesetogodišnji “mladić” te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. Godine 2015. nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom usred razgovora. Ljubitelj je adrenalina pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: domkulturenovagradiska@gmail.com ili na tel. 035/637-799.