Školski ormarići za učenike OŠ „Ljudevit Gaj“

Osnovna škola „Ljudevit Gaj“ nedavno je obogaćena dugoočekivanim školskim ormarićima, što predstavlja značajan korak ka poboljšanju uvjeta za učenike. Ovi ormarići omogućuju svakom učeniku da ima vlastiti prostor za pohranu odjeće, obuće, knjiga i drugih osobnih stvari, čime se doprinosi organizaciji i sigurnosti njihovih stvari.

Ravnateljica Blagica Pečnjak istaknula je koliko su ormarići značajni za školsku zajednicu. „Zahvaljujem Gradu Nova Gradiška i gradonačelniku Vinku Grgiću na darovima povodom početka nove školske godine, ali prije svega na ovim ormarićima. Dugogodišnja želja naših učenika konačno je ispunjena. Sada svaki učenik ima svoj vlastiti ormarić, što će im olakšati svakodnevni život u školi.“

Nabava ormarića ne samo da poboljšava kvalitetu obrazovanja, već i stvara ugodnije i funkcionalnije okruženje za učenje. Grad Nova Gradiška će i u budućnosti nastaviti s inicijativama koje poboljšavaju uvjete za učenike, osiguravajući im bolje resurse i potporu koja će potaknuti njihov razvoj i uspjeh.