RENATA SOPEK I AKTIVNA HRVATSKA DOLAZE U NOVU GRADIŠKU

Vodeći sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska dolazi u Novu Gradišku. Ambasadorica projekta Renata Sopek i tim kineziologa održat će zajednički trening u Sportskoj dvorani Nova Gradiška, u subotu 19. siječnja 2019. godine od 12 sati.

”Novu sezonu treninga i edukacije o zdravom i aktivnom životu počinjemo upravo u Novoj Gradišci. Održat ćemo zanimljiv trening koji je prilagođen svima, od iskusnih vježbača do početnika. Vjerujem kako ćete naučiti puno toga novoga, ali i kako ćemo se svi skupa odlično zabaviti. Pozivam sve da nam se pridruže te da im nova godina bude novi početak zdravog života!” – izjavila je Renata Sopek.

Trening vlastitom težinom vodit će tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu predvođen Ivanom Antunovićem, uz kojeg će vježbati Lukrecija Dragić, Borna Butijer i Tian Jagarić. Liječnici Hrvatske liječničke komore vršit će mjerenje indeksa tjelesne mase, a Biotrening će provesti dijagnostiku. Definicije hrane će provoditi nutricionistička testiranja.

Aktivna Hrvatska pokrenuta je sa ciljem promicanja kulture zdravlja i svakodnevne tjelesne aktivnosti. Zabrinjavajući podaci otkrivaju kako Hrvatska postaje sve nezdravija i deblja nacija, a ovaj negativni trend Aktivna Hrvatska mijenja zajedničkim treninzima i edukacijama. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

Svi vježbači će za trening u Novoj Gradišci dobiti majicu za vježbanje, bočicu Mivele Mg vode s kojom možete sve, NIVEA. Kotany i Tosama. Merkur osiguranje sve će vježbače počastiti zdravim Merkur smoothijem, očekuje a dobit će i primjerak časopisa Men’s Health.

Za besplatni trening se prijavite na: www.aktivnahrvastska.hr