Predsjednica Dječjeg gradskog vijeća Ema Senić i gradonačelnik Vinko Grgić otvorili klizalište

Predsjednica Dječjeg gradskog vijeća Ema Senić i gradonačelnik Vinko Grgić otvorili klizalište

 

I ove će godine djeca i mladi, ali i svi Novogradiščani vični klizanju uživati u zimskim radostima zahvaljujući  klizalištu na Cvjetnom trgu. Na otvorenju 4. prosinca okupio se veliki broj djece i njihovih roditelja potvrđujući kako su ga i ove godine s radošću i nestrpljenjem isčekivali.

Klizalište su zajedno otvorili gradonačelnik Vinko Grgić i predsjednica Dječjeg gradskog vijeća Ema Senić, koja se zahvalila svima koji su došli na otvorenje, gradonačelniku i Gradu koji je djeci omogućio klizanje u vrijeme Adventa, predstojećih blagdana, ali i zimskih praznika.

Na otvaranju je nastupila Gradska glazba i Plesna skupina Marine Mihelčić pod vodstvom Nataše Ledić.Grad je za otvorenje djecu počastio besplanim klizaljkama i klizanjem te hot dogovima i čajem.

Na otvorenju klizališta bili su nazočni, među ostalima i Vesna Đapić, zamjenica gradonačelnika, Mihaela Đeraj, voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti grada i Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice.

Slijedećih dana sat klizanja plaća se 10 kuna, a klizališta je otvoreno radnim danom od 14 do 22 sata te vikendima od 11 do 23 sata.