Poziv za prijavu manifestacija za Dan Grada Nova Gradiška 2018.

Obavještavamo Vas kako će se ovogodišnje aktivnosti u sklopu obilježavanja Dana Grada Nova Gradiška (08.prosinca 2018.) organizirati u terminima od 30.11.-16.12.2018. godine.

Ukoliko planirate  prigodan sadržaj (koncert, predstavu, izložbu, promociju, sportske susrete i sl.) povodom obilježavanja Dana Grada, pozivamo Vas da Gradu Nova Gradiška, Odsjeku za društvene djelatnosti, pošaljete slijedeće podatke:

-naziv programa

-datum održavanja

-mjesto održavanja

-vrijeme održavanja

-podaci o organizatoru programa

Molimo da aktivnosti, ukoliko planirate, budu u gore navedenom terminu odnosno, od 30.11-16.12.2018. godine, kako bi Vašu aktivnost  mogli uvrstiti na plakat i letke koji se tiskaju povodom  Dana grada.

Prijavu manifestacija potrebno je poslati do 9. studenog 2018., osobno u Grad Nova Gradiška, Odsjek za društvene djelatnosti, ili na e mail adresu: mihaela.djeraj@novagradiska.hr 

Aktivnosti koje udruge i ustanove planiraju organizirati u terminima od 17.12.-28.12.2018., biti će uvrštene u program aktivnosti manifestacije Advent u našem gradu te je prijavu  istih potrebno poslati u Turističku zajednicu Grada Nova Gradiška, osobno, ili na mail adresu:tzgng@tzgng.hr

Zahvaljujemo na razumijevanju i u ime Grada Nova Gradiška upućujemo zahvalu na svim aktivnostima koje ste  proteklih godina organizirali povodom Dana grada, kao i adventskih sadržaja.

 

 

                                                                                   Odsjek za društvene djelatnosti