Poziv na uvodnu radionicu programa „Aktivni u Zajednici“

 

 

Poziv na uvodnu radionicu programa „Aktivni u Zajednici“

 

Zaklada Slagalica i Grad Nova Gradiška pozivaju sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ koje će se održati dana 6. ožujka. 2018. godine u 15 sati u prostorijama Velike vijećnice na adresi Trg kralja Tomislava 1.

Grad Nova Gradiška je temeljem Javnog poziva odabran za provedbu programa „Aktivni u zajednici“, a cilj kojeg je povećati društveni kapital. U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima i raznim drugim dionicima pojedine lokalne zajednice želimo riješiti konkretni problem koji su sami dionici istaknuli kao prioritet rješavanja za njihovu zajednicu, te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje.

Ovo je tek prva od niza aktivnosti koje će se provoditi u sklopu ovog programa. Pozivamo Vas da nam se pridružite na predstavljanju, postavite pitanja i saznate sve što Vas zanima, jer… aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste Vi!

Sudjelovanje je besplatno, radi što kvalitetnije odrade radionice bilo bi nam drago da svoj dolazak potvrdite na e-mail info@zaklada-slagalica.hr ili na telefon 031/213-255

Osijek, 26. veljače 2018. godine

 

  Program se provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva