Posjet Dječjeg foruma i Dječjeg gradskog vijeća

Povodom Dječjeg tjedna, jučer je u Gradskoj vijećnici održano Dječje gradsko vijeće na kojem su mali vijećnici uputili gradskoj upravi svoje želje i zahtjeve.

Pozdravio ih je gradonačelnik Vinko Grgić koji je istaknuo da su upravo njihove ideje važne, da ih vrijedi saslušati, a zatim i realizirati:
“Obnovili smo bazene na radost vas i vaših roditelja, u planu je urediti prizemlje robne kuće bit će velika dvorana sa računalima, te prostorije ćemo iskoristiti za dodatne sadržaje potrebne djeci. Znamo da želite više biciklističkih staza, stoga će ispred Gajeve škole bit će posebna biciklistička staza između stabala, koja će zasigurno mladima biti zanimljiva, a dokumentacija je spremna.”

Verica Lukačević, predsjednica Društva „Naša djeca” Nova Gradiška zahvalila se na svemu što Grad radi da se omoguće kvalitetni sadržaji najmlađim sugrađanima:
“Grad je uistinu prijatelj djece, uz bazene, klizalište i druge vanjske sadržaje, brojne aktivnosti održavaju se i u Domu kulture. Trebamo zajedno i dalje raditi da kvalitetno ispunimo njihovo slobodno vrijeme.”