Petkom u 9 uz latino ritmove i Ricarda Luquea i Amigose

Petkom u 9 uz latino ritmove i Ricarda Luquea i Amigose

U petak, 10. lipnja od 21:00 sati ne propustite vruće latino ritmove, u Gradski park nam dolaze Ricardo Luque & Amigos. Dođite i prepustite se zavodljivim ritmovima Kube jer ovaj omiljeni bend salsa plesača zasigurno će se pobrinuti za dobru zabavu.

Sedmeročlani sastav čine glazbenici različitih generacija ujedinjeni idejom njegovanja tradicionalnog kubanskog sona, bolera, guajire i ostalih stilova koji su kasnije u New Yorku stopljeni u globalni glazbeni pokret salsa glazbe.
Band je okupio najpoznatiji Venecuelanac u Hrvatskoj, fagotist, pjevač, skladatelj, kuhar i pedagog – Ricardo Luque.

U petak slušamo nezaboravne hitove kao što su Beautiful Maria, El Cuarto de Tula, Suavecito, Cachita, Moliendo Cafe itd.

O Ricardu Luqueu se ne treba puno govoriti. Venezuleanski profesionalni glazbenik sa zagrebačkom adresom već dugi niz godina djeluje u Hrvatskoj kao profesionalni fagotist te pjevač grupe Cubismo te Ricardo Luque i Amigos.

Veliko iskustvo i mnogobrojni nastupi, domaća i međunarodna pojavljivanja kao i brojne suradnje dovoljna su biografija za sebe.

Ricardo Luque i Amigos grupa je kolega i prijatelja profesionalnih glazbenika koji donose program izvorne kubanske glazbe. Bend u sastavu RICARDO LUQUE, vokal, DARKO HORVAT, gitara, tres, JURICA ŠTELMA, kontrabas, ZVONIMIR BAJEVIĆ / TOMICA RUKLJAČ, truba, SAŠA PROVLEKANOV, konge, BRANIMIR NJIKOŠ, timbales, ZLATAN DOŠIĆ, klavijature.

U slučaju kiše koncert će se održati u Domu kulture.

Srdačan pozdrav iz POUMAR-a