OTVORENA IZLOŽBA UČENIČKIH PLAKATA POVODOM SVJETSKOG DANA NEPUŠENJA

U nazočnosti predstavnika učenika novogradiških osnovnih i srednjih škola, njihovih nastavnika, voditelja školskih preventivnih programa i ravnatelja, načelnika Policijske postaje Nova Gradiška Filipa Valentića, članova i predsjednice Koordinacijskog tijela za prevenciju ovisnosti Grada Nova Gradiška mr. Ljiljane Lukačević i predsjednika Vijeća za prevenciju kriminaliteta Grada Nova Gradiška mag. Marka Ćosića, u petak 26. svibnja 2023. otvorena je  Izložba učeničkih plakata povodom Svjetskog dana nepušenja – 31. svibnja.

Organizator Izložbe je Koordinacijsko tijelo za prevenciju ovisnosti Grada Nova Gradiška u suradnji s Vijećem za prevenciju kriminaliteta Grada Nova Gradiška, novogradiškim osnovnim i srednjim školama i Pučkim otvorenim učilištem M.A. Relković Nova Gradiška, a otvorena je svakim radnom danom do 9. lipnja 2023. u Izložbenom prostoru Grada Nova Gradiška (K. Dineša 2). Posjetitelji Izložbe mogu digitalnim putem sudjelovati u anketi o pušačkim navikama, koju su pripremili učenici Elektrotehničke i ekonomske škole.

Hvala učenicima novogradiških osnovnih i srednjih škola na pripremi  edukativnih plakata, prof. Danijeli Juranović na postavi Izložbe te svim posjetiteljima i medijima koji su nas na otvorenju posjetili.