NOĆ KAZALIŠTA UZ HIT PREDSTAVU TARIKA FILIPOVIĆA

NOĆ KAZALIŠTA UZ HIT PREDSTAVU TARIKA FILIPOVIĆA

SEX & GLAD / Doktor za one stvari
SUBOTA, 19. 11. u 19:00
DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE 80 KN (10, 62 EUR)
*Povlaštena cijena za studente i umirovljenike 50 KN (6, 64 EUR)

Nova hit predstava jednog od naših najpoznatijih glumaca i televizijske zvijezde Tarika Filipovića, “SEX I GLAD – Doktor za one stvari”, dolazi u Dom kulture povodom Noći kazališta. U subotu, 19. 11. s početkom u 19:00 sati dođite i nasmijte se uz doktora seksologije, profesora, playboya…

Nakon nekoliko pretpremijernih izvedbi diljem Hrvatske i mini turneje po BiH, zagrebačka premijera predstave SEKS I GLAD Tarika Filipovića, održana je 1.10.2022. u kazalištu Vidra. Na dan premijere iz Splita je stigla obavijest da je prema glasovima publike SEX I GLAD proglašena najboljom predstavom ovogodišnje sezone Teatra uz more, koja je trajala od 12.6. do 25.9.2022.
I premijerna publika u Vidri, frenetičnim je aplauzom ispratila predstavu.
Koliko god živimo u hiperseksualiziranom dijelu svijeta, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua. “SEX & GLAD – Doktor za one stvari” je predstava koja služi upravo detabuiziranju tih područja ljudske prirode.
Naravno, kao i u komičnim prethodnicama i uspješnicama u kojima je Tarik sudjelovao kao autor i glumac (Predsjednici&Ca, Spektakluk, Magic Act Show, Ćiro…), tako je i ovom monoshowu primarni zadatak opustiti vas, educirati, zabaviti i nasmijati.
Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena.
Upoznat ćete, ili prepoznati vrste seksualnih odnosa, seksualnih pomagala, ali i seksualne prepreke koje ćemo pokušati otkloniti.
Predstava je multimedijalna i interaktivna, u formi kolažnog showa nudi red pjesme, red plesa i više redova urnebesne zabave inspirirane ovom vječno intrigantnom temom. Sam tekst baziran je na više dramskih, socioloških i antropoloških predložaka, a kompilirali su ga Tarik Filipović i dramaturginja Nina Skorup, uz redatelja Marija Kovača.

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: domkulturenovagradiska@gmail.com ili na tel. 035/331-010.