Najave

 

19.4. u 18:00 sati

20.4. u 18:00 sati

Žanr:Akcija, Krimi, Triler

Godina:2017.

Redatelj:F. Gary Gray

Glavne uloge:Charlize Theron, Dwayne Johnson, Scott Eastwood

Sada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u mirovini – a ostatak ekipe oslobođen – svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena (dobitnica nagrade Oscar® Charlize Theron) uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s kušnjama kao nikada do sad. Od obala Kube i ulica New Yorka do ledenih ravnica artičkog Barentskog mora, naša elitna snaga će pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu obitelj.

Cijena ulaznice: 22 kune

Karte se mogu kupiti u tajništvu Učilišta od utorka, 18. 4. od 7,00- 15,00 sati ili na blagajni koja se otvara sat vremena prije predstave. 

ŠTRUMPFOVI 3D

(sinkronizirano)

Dom kulture

Subota, 22. travnja, projekcije u 15, 30 i u 18,00 sati

 IZVORNO IME: Smurfs: The Lost Village

REDATELJ: Kelly Asbury 

 ŽANR: Animacija, avantura, komedija

ULOGE: Mila Elegović, Ljubomir Kerekeš, Ana Begić Tahiri, Alma Prica, Hana Hegedušić

TRAJANJE FILMA: 90 minuta 

 SADRŽAJ FILMA: 

Štrumpfovi se vraćaju – bolji nego ikad prije! Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u cijelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

 Cijena ulaznice: 25 kuna 

Karte se mogu kupiti u tajništvu Učilišta od utorka, 18. 4. od 7,00- 15,00 sati ili na blagajni koja se otvara sat vremena prije predstave.