Koncert Nine Kraljić – Gradski park

Nina Kraljić, vlasnica jednog od najljepših vokala ovih prostora, pobjednica natjecanja “The Voice” dolazi sa svojim bendom u Novu Gradišku predstaviti svoj novi projekt, ali i podsjetiti na svoje poznate hitove.

Koncert se održava u gradskom parku Nova Gradiška sa početkom u 21 h, ulaz je besplatan!

“Dođite da zajedno uživamo u ljepoti glazbe jer je opuštanje i povratak glazbi baš ono što nam svima treba”, poručuje Nina uoči koncerta !

Otkako je svoj talent predstavila u popularnom showu “The Voice” Nina Kraljić ne prestaje oduševljavati svojim posebnim glazbenim izričajem, a u Novoj Gradiškoj predstavit će svoje novo umjetničko rađanje zbog kojeg je odabrala i novo umjetničko ime – Alkonost of Balkan. Riječ je o presjeku etno i filmske glazbe s pjesmama koje označavaju novi početak Nininog stvaranja i stilskog usmjerenja prema etno i ambijentalnoj glazbi, s ciljem njegovanja kulturne baštine Hrvatske i regije.

Moćan vokal i autentična interpretacija publiku će povesti na mistično glazbeno putovanje – prisjetit ćemo se samih početaka s već legendarnim izvedbama iz “The Voicea”, prvim singlom “Zaljuljali smo svijet” pa sve do njenih novijih pjesama i posebnih cover obrada po kojima je Nina poznata.

Svi ste pozvani!

link na facebook event: Turistička zajednica grada Nove Gradiške | Facebook