Koncert iznenađenja – The Unimogs Bend svirao na krovu bivše robne kuće

U povodu Dana grada u subotu 10. prosinca centar grada oživio je u ritmu dobrog starog rock and rolla. The Unimogs Bend iz Slovenije zasvirao je na krovu bivše robne kuće i oduševio i mlade i one malo starije ovom glazbenom atrakcijom.

-Dečki su izrazili želju koncertirati na jednom od naših krovova i gradonačelnik je spremno prihvatio, kao i TZ grada, rekla nam je direktorica Dinka Matijević. Zajedno su građane počastili ribicama i kuhanim vinom, a zasigurno su se upravo zbog već blagdanske atmosfere i svi koji su tog subotnjeg prijepodneva bili u našem gradu osjećali onako domaće i dobrodošli.

Pozdravne riječi svima je uputio gradonačelnik Vinko Grgić i još jedanput uputio čestitku uz Dan grada i župe.

Ujedno je u sklopu manifestacije “Advent u našem gradu” održan i prvi sajam zdrave hrane, a sve domaće i doista zdravo što u ponudi imaju na štandovima su ispred TZ izožili OPG “Sokić” iz Cernika, poznat u cijeloj RH, i slastičarnica “Deni” iz Okučana  u vlasništvu obitelji Kajtazi.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]