KAZALIŠNA PREDSTAVA ZA ODRASLE – KAD UDARI JUŽINA

KAD UDARI JUŽINA
NEDJELJAK, 7. 7. u 21:00
KAZALIŠNA PREDSTAVA ZA ODRASLE – B GLAD PRODUKCIJA

DJ LUJO – NAKON PREDSTAVE
GRADSKI PARK

VOLIM LJETO I KULTURU

Dragi posjetitelji, pozivamo vas na kazališnu predstavu za odrasle „Kad udari južina“ koja gostuje u novogradiškom Gradskom parku u nedjelju, 7. 7. s početkom u 21:00 sati. Mnoge istine koje želimo i ne želimo izreći, isplivat će na površinu i dovesti jedno veliko prijateljstvo na kušnju! Petra Kraljev i Jagoda Kumrić u ulogama u kakvima ih još niste imali priliku vidjeti.
Mimi i Gita najbolje su prijateljice u svojim ranim tridesetima, poput sestara, ali njihovo dugogodišnje poznanstvo sad je već pred velikim izazovima jer su se u njihove živote uvukli neki novi trenuci prikrivanja istine, brutalne (ne)iskrenosti, čak i ljubomore. Gita je flegmatična i pomalo razmažena bogatašica koja dane krati upijajući mudrosti Žuži Jelinek i smišljajući najgore scenarije koji se mogu dogoditi njezinoj ljubavnoj vezi, a Mimi je otkačena žena bez dlake na jeziku, a koja ne može kroz dan bez cigarete i alkohola.
Mimi dolazi Giti otkriti novost u svom životu, ali ono što je trebalo biti rečeno u nekoliko riječi pretvara se u urnebesnu i emotivnu ‘igru bez granica’ u kojoj svaka krije svoje adute. Hoće li njihovo prijateljstvo preživjeti? Je li zaista uvijek najvažnije biti u pravu? I koliko će cigareta Mimi popušiti prije nego tenzije između nje i Gite doslovno eksplodiraju? Sve to otkriva ova nova komedija o dvije mlade žene pred raljama života, a u kojoj će se i publika sigurno prepoznati i dobro nasmijati.

Tekst: Petra Kraljev i Igor Weidlich
Režija: Nevena Vukes
Grafičko oblikovanje: Kristina Gudac
Scenografija: Josip Vrbanić
Igraju: Petra Kraljev i Jagoda Kumrić

Nakon kazališne predstave zabavljat će Vas naš DJ LUJO.
Ulaz je, naravno, besplatan!

Veselimo se vašem dolasku!

ORGANIZATOR:
Dom kulture Nova Gradiška.
Manifestacija: Volim ljeto i kulturu.
Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Nova Gradiška, HAVC-a i Turističke zajednice Grada Nova Gradiška.