Kazališna predstava “TESTOSTERON”

TESTOSTERON
PONEDJELJAK, 15. 4. u 20:00
DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE 10 EUR
*Povlaštena cijena za učenike, studente i umirovljenike 7 EUR

Na kazališne daske stiže nam urnebesna predstava „Testosteron“. Komedija Andrzeja Saramonowicza postala je kazališni hit te je proglašena najboljom suvremenom poljskom komedijom. Redatelj Jasmin Novljaković i glumci: Enes Vejzović, Sven Šestak, Hrvoje Klobučar, Filip Križan, Ivica Pucar, Ivan Simon, Ivan Grčić/Matija Gašpari dio su spektakla koji ne smijete propustiti.
Vjenčanje iz pakla. Mlada je pobjegla. Mladoženja kipi od bijesa, ali stolovi su već postavljeni i divlja svadbena gozba na kojoj su samo muškarci počinje. Sve u svemu, luda noć.
Je li život podređen razumu, osjećajima ili smo radije robovi biologije? Upleteni u začarani krug požude, egoizma i želje za ljubavlju, pateći od usamljenosti, možemo li postići sklad sa suprotnim spolom i sami sa sobom? Ovo su neka od brojnih pitanja s kojima ćemo se suočiti nakon gledanja hormonske komedije Andrzeja Saramonowicza Testosteron. Iako to ništa ne najavljuje, autor nas stavlja uza zid svima važnih problema koji se tiču našeg bića, seksualnosti i mjesta u svijetu. On to čini zabavljajući publiku od prve do posljednje scene, bez pada forme ili usporavanja.

Režija i scenografija: Jasmin Novljaković
Igraju: Enes Vejzović, Sven Šestak, Hrvoje Klobučar, Filip Križan, Ivica Pucar, Ivan Simon, Ivan Grčić/Matija Gašpari
Kostimografkinja: Jasminka Petek Krapljan
Autor glazbe: Mario Mirković
Produkcija: Ludens teatar & Teatar EXIT & Kulturni centar Osijek

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: domkulturenovagradiska@gmail.com ili na tel. 035/637-799.