IVANA GALIĆ I NENAD RESNIK I DJ VATRO

IVANA GALIĆ I NENAD RESNIK I DJ VATRO
SUBOTA, 3. 8. u 21:00
GRADSKI PARK
VOLIM LJETO I KULTURU

Dragi naši,
s posebnim veseljem vas pozivamo na koncert Ivane Galić i Nenada Resnika u Gradskom parku koji će se održati u subotu, 3. 8. od 21:00 sati.

Ivana Galić je jedna od naših najboljih, akademski školovanih vokalistica, u kategoriji neopernog pjevanja s diplomom Royal College of Music u Londonu. Ivana je stjecala iskustvo na brojnim pozornicama u Hrvatskoj i inozemstvu. Ostvarila je suradnje sa domaćim i međunarodnim glazbenicima, dobitnica je nekoliko nagrada i priznanja, te se podjednako ističe sve više u pedagoškom radu. Kroz svoju glazbenu udrugu te danas kroz svoj vokalni studio za poduku i umjetničko stvaralaštvo daje doprinos i u kulturi kroz razne radionice i razne glazbene projekte, (Atlanta International Gospel Soul Artist Award – Women of Excellence, 2018; pobjeda na natjecanju u kategoriji Traditional Broadway Jazz, nastup na gala koncertu u velikoj dvorani Stern Carnegie Halla 2018;). Nastupala je u mnogim dvoranama u Hrvatskoj i izvan (Italija, Austrija, Mađarska, Njemačka, Norveška, Slovenija, Francuska, SAD) kao solist u raznim projektima.

Nenad Resnik je gitarist i kompozitor. Od 1981. svira s raznim varaždinskim rock, jazz i Country & Western bendovima. Samostalno i u suradnji s Koncertnim uredom Varaždin održao je s “ The Farpoint Station” desetke koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu. Inicirao je osnivanje hrvatske udruge glazbenika Varaždin.
Nenad iza sebe ima niz uspješnih projekata, te je u novije vrijeme gitarist jednog od najuspješnijih bendova s prostora sjeverozapadne Hrvatske – CRNA KRONIKA.
Početkom 2016. godine osvojio je nagradu “The Akademia” iz Los Angelesa za najbolji EP album u kategoriji “Alternative rock” za album “Urgent Intervention” Farpoint Stationa.
Omiljeni je predavač u Glazbenoj Kritici. S podjednakim žarom i entuzijazmom radi s djecom i odraslim početnicima, kao i sa zrelim, naprednim gitaristima. Osim nastave gitare, Nenad podučava i basiste – početnike.

Dođite i uživajte!

Nakon koncerta zabavljat će Vas naš DJ VATRO.

Veselimo se Vašem dolasku!

ORGANIZATOR:
Dom kulture Nova Gradiška

Manifestacija: Volim ljeto i kulturu
Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Nova Gradiška, HAVC-a i Turističke zajednice Grada Nova Gradiška.