Hit predstava „Predsjednici&ca“

PREDSJEDNICI&CA

PONEDJELJAK, 20. 6. u 20:00 sati
DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE: 80 KN

Pogledajte hit predstavu „Predsjednici&ca“ u Domu kulture u ponedjeljak, 20. 6. u 20:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu „Matija Antun Relković“ gostuje komedija „Predsjednici&ca“
Riječ je o aktualnoj i britkoj komediji Satiričkog kazališta Kerempuh i Fiji grupe nastaloj prema tekstu Tarika FIlipovića i Borisa Svrtana, a u kojoj igraju velika glumačka lica.
Građanski stan. Večera za 5 uglednih gostiju. Pozivnicu su dobili bivši – i to na poziv bivše…
Mogu li bivši hrvatski predsjednici, živi ili „oni drugi“ spasiti našu zemlju? Ciničniji će reći da ne mogu pomoći ni budući, a još manje bivši. Mogu li oni, unatoč različitim političkim stremljenjima, ujedinjeni stremiti prema jednom zajedničkom cilju? Mogu li nam, dakle, oni koji su dijelom prošlosti pomoći u tkanju bolje budućnosti? Premda se radi o pitanjima na koja nemamo odgovore, kazalište nam otvara prostor za maštu ispunjenu gorkastim i ciničnim notama, upravo onakvima kakvima obiluje ova nemoguća predsjednička večera.
Satirički element Predsjednika&ce ističe mnoge apsurdnosti našeg društva, podsjeća na prošlost i sadašnjost te upozorava na neizvjesnu budućnost.

Koprodukcija: Satiričko kazalište Kerempuh i FIJI grupa
Autori teksta i dramaturzi: Tarik Filipović i Boris Svrtan
Redatelj: Tarik Filipović

Igraju:
Franjo Tuđman – Tarik Filipović
Stjepan Mesić – Hrvoje Kečkeš
Kolinda Grabar – Kitarović – Ornela Vištica
Ivo Josipović – Siniša Miletić
Josip Broz Tito – Boris Svrtan

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: domkulturenovagradiska@gmail.com ili na tel. 035/637-799.