Gospodarski forum Nova Gradiška 2019

Poštovani,

Iznimno mi je zadovoljstvo pozvati Vas na drugi „Gospodarski forum Nova Gradiška 2019“, u organizaciji Grada Nova Gradiška sa svrhom poticanja razvoja mikro, malog i srednjeg poduzetništva, a kroz prezentacije programa Grada Nova Gradiška, Brodsko-posavske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, LAG-a “Zapadna Slavonija”, Udruženja obrtnika Nova Gradiška, HAMAG BICRO-a, HBOR-a i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Termin održavanja foruma je utorak 9. travnja 2019. od 10 do 15 sati, a održava se u Gradskoj vijećnici u Novoj Gradiški.

Tema „Gospodarskog foruma Nova Gradiška 2019“ je „Mogućnosti financiranja i poticanja razvoja mikro, malog i srednjeg poduzetništva“ kojom će se lokalnim gospodarstvenicima i onima koje će to tek postati predstaviti programe i aktualne natječaje od lokalne do nacionalne razine.

Vjerujem kako će „Gospodarski forum Nova Gradiška“ postati tradicionalno mjesto sastajanja koje će poduzetnicima pružiti podršku u izazovima s kojima se susreću s ciljem rasta i razvoja poduzetništva u ovom dijelu Hrvatske.