ERO SA OVOGA SVIJETA – STAND UP

ŽELJKO NINČIĆ
ERO SA OVOGA SVIJETA – STAND UP
UTORAK, 5. 3. u 20:00 SATI

CIJENA ULAZNICE: 10,00 EUR

U Dom kulture dolazi nam Željko Ninčić, legendarni Marinko Ćutuk. Nakon odigranih preko 3000 predstava Audicije, a dovoljno je reći 45 nastupa u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu, Ninčića je do sada vidjelo preko 2 mil. gledatelja uživo. Stand-up nastup “Ero sa ovoga svijeta” održat će se u utorak, 5. ožujka u 20:00.

Željko Ninčić sam za sebe kaže da je Ero sa ovoga svijeta, pa se tako zove i predstava. I kad je riječ o biografiji Ninčić je apsolutni rekorder ove regije po broju nastupa. Ovo je prvi put da Ninčić radi stand up varijantu, gdje se gledatelji mogu prisjetiti kultnih trenutaka legendarne predstave kao i novih autorskih kreacija. U predstavi se pojavljuju: Marinko Ćutuk, Hercegovac koji govori o svojim doživljajima s audicija širom regije, kao i svom odnosu prema današnjim događanjima i ljudima i promjenama koje se događaju. Drugi lik, Veseli Bosanac, koji također spominje svoje iskustvo s audicije, najviše se osvrće na svoje iskustvo iz Kanade, gdje je proveo jedno vrijeme i pravi paralelu ta dva svijeta. U predstavi je Ninčić napravio zbir najzanimljivijih trenutaka iz svog autorskog rada, obogaćenih s uvijek prisutnim aktualnim događanjima i zapažanjima, ali ovoga puta u stand up varijanti. Upravo ta monološka forma, daje jedan potpuno novi način izražavanja kao i mogućnost drugačije interpretacije, koju mnogi ljubitelji Audicije i humora nisu do sada doživjeli.

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: domkulturenovagradiska@gmail.com ili na tel. 035/637-799 ili kupiti online na stranici: https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/ero-sa-ovoga-svijeta-zeljko-nincic-nova-gradiska-dom-kulture-1405138/performance.html