BILLIE & THE KIDS – GRADSKI PARK

BILLIE & THE KIDS
PETAK, 28. 7. u 21:00 SATI
GRADSKI PARK

VOLIM LJETO I KULTURU
U petak, 28. srpnja od 21:00 sati ne propustite nastup zagrebačke rythm & blues i soul grupe Billie & The Kids koja nastavlja tradiciju plesne glazbe 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća. Dođite i zabavite se u Gradskom parku uz bogatu tematsku večer.
Grupa Billie & The Kids donosi glazbu na moderan i suvremen način, uz vrhunsku produkciju i još bolje sviračko te aranžmansko umijeće. Iza sebe imaju tri iznimno uspješna albuma na engleskom jeziku (Take One, Jukebox Daddy i Soulful Woman) koje su objavili za eminentne svjetske diskografske kuće. Sva tri albuma su dobila odlične recenzije medija, a brojni singlovi su emitirani na mnogim radio stanicama u Europi i Americi. Svirali su na turnejama diljem Europe (Engleska, Švedska, Italija, Njemačka, Austrija, Danska, Mađarska…), gdje su dokazali da je vrhunska glazba univerzalan jezik, koji svi razumiju.
Manifestaciju Volim ljeto i kulturu organizira Pučko otvoreno učilište “M. A. Relković” Nova Gradiška u partnerstvu s Turističkom zajednicom Grada Nova Gradiška.
Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Nova Gradiška, HAVC-a i Turističke zajednice Grada Nova Gradiška.