PROGRAM POTICANJA PODUZETNIŠTVA U 2022. GODINI

Grad Nova Gradiška potpisao je u srijedu 21.12. ugovore sa 16 poduzetnika s područja Nove Gradiške. Riječ je o Programu poticanja poduzetništva na području Nove Gradiške, a poduzetnici su se mogli prijaviti na mjeru za novo zapošljavanje ili samozapošljavanje, te mjeru za nabavu opreme i adaptaciju poslovnog prostora.
Gradonačelnik Vinko Grgić pozdravio je poduzetnike i naglasio: “Zahvaljujemo se što ste odabrali ostati u Novoj Gradiški, ovdje otvoriti tvrtke, imati obitelj i biti dio poslovne i društvene zajednice. Želimo vam puno dobrih poslova, uspješnih godina i daljnjeg profesionalnog razvoja. Grad Nova Gradiška nastavit će i dalje pomagati poduzetnicima. Kroz razne aktivnosti dokazali smo da se poslovna klima u nekoliko godina promijenila i da smo postali poželjan grad za život.”
Cilj Programa poticanja poduzetništva je održavanje ili povećanje razine zapošljavanja, podizanje razine kvalitete, produktivnosti ili konkurentnosti gospodarstva, povećanje broja gospodarskih subjekata i gospodarskih aktivnosti, smanjenje financijskih izdataka, poticanje razvoja poduzetničkih sposobnosti, boljeg informiranja te podizanje razine poduzetničkih usluga.
Čestitamo svim poduzetnicima koji su potpisali ugovore i želimo im uspješno poslovanje.