Dragi svi,

želimo izraziti iskrenu i duboku zahvalnost svima koji su nesebično pridonijeli uspjehu organizacije ovogodišnjeg Novogradiškog glazbenog ljeta. Vaš trud, predanost i profesionalnost osigurali su da sve prođe u najboljem redu te smo zbog vas ostvarili nezaboravan događaj za sve posjetitelje.
Zahvaljujemo članovima organizacijskog odbora koji su neumorno radili na svakom detalju, kako bi sve funkcioniralo besprijekorno.
Želimo posebno zahvaliti Bernyju i MotionPlay agenciji na njihovom izvanrednom doprinosu u organizaciji. Vaša stručnost u PR-u, briga za izvođače, koordinacija pressa i marketinga bila je ključna za uspjeh ovog događaja.
Hvala ekipi iz Masteringa na izvrsnom zvuku i tehničkoj podršci koja je omogućila da svi uživamo u nezaboravnoj atmosferi.
Posebna zahvala ide DVD Ljupini i DVD Nova Gradiška jer su osigurali požarnu zaštitu i sigurnost, zaštitarskoj kući Aleph Tau, koji su se pobrinuli za sigurnost svih prisutnih.
Također, zahvaljujemo se policiji i hitnoj službi na njihovoj prisutnosti i spremnosti da reagiraju u slučaju potrebe.
Veliko hvala našim gradskim tvrtkama Eko Kongu i Odlagalištu. Vaša suradnja i resursi koje ste stavili na raspolaganje bili su ključni za uspješnu realizaciju ovog događaja. Hvala vam na povjerenju i partnerstvu te se radujemo budućim zajedničkim projektima!
Izražavamo našu najdublju zahvalnost svim sponzorima koji su podržali ovogodišnje Ng ljeto (Hrvatska turistička zajednica, Heineken Hrvatska d.o.o, Kaufland Hrvatska, Coca-cola HBC Hrvatska, Ljekarne Zubović, Zagrebačka banka, Clarum d.o.o., EMPWR d.o.o, Kožara Psunj, Odlagalište d.o.o., FI.-MA. d.o.o., Centar kompetencija za napredno inženjerstvo Nova Gradiška d.o.o., POU AMC, Turistička zajednica Brodsko-posavske županije, Marković transport, Axereal d.o.o., Croatia osiguranje d.d., Eko kong d.o.o., Teri d.o.o., EFA obrt za stolariju, OPG Kovre, Aleph Tau, Hrvatske šume, Villa Arija). Vaša velikodušnost i povjerenje omogućili su nam da ovaj događaj pretvorimo u uspjeh i nezaboravno iskustvo za sve sudionike.
Hvala svim medijima koji su nas pratili. Posvećenost i profesionalizam kojega ste pokazali u izvještavanju omogućili su da se naša poruka i pozitivna atmosfera prenese široj javnosti na izvanredan način.
Dragi ljudi, naš timski rad i ljubav prema našem gradu omogućili su da sve protekne na najvišoj razini.
Svi ste dali izuzetan doprinos i bez vas ovo ne bi bilo moguće.

Hvala vam još jednom od srca!

Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice grada Nova Gradiška
Vinko Grgić, gradonačelnik Grada Nova Gradiška