STAND-UP COMEDY SHOW

23velj19:0021:00STAND-UP COMEDY SHOWMI MUŠKARCI, VI ŽENE

Detalji događanja

MI MUŠKARCI, VI ŽENE

STAND-UP COMEDY SHOW
NEDJELJA, 23. 2. U 19,00 SATI
DOM KULTURE

Najbolji splitski komičari po prvi put u Novoj Gradiški!

SplickaScena po prvi put gostuje u Novoj Gradiški! Stižu sa svojim najpopularnijim showom – tematskom stand-up comedy predstavom „Mi muškarci, vi žene“. Iz naslova je jasno o kojoj temi se radi. Svi u životu prolazimo kroz raznorazne ljubavne zgode i nezgode. Ponekad nedostaje razumijevanja u muško-ženskim odnosima, ali komičarski um iz takvih situacija izvlači ono najduhovitije. Kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ante Travizi i Ivica Lazaneo.

Ovu otkačenu splitsku ekipu možete pogledati i na YouTube-u te se zagrijati za nadolazeće gostovanje, jer su tamo objavili svoj cjelovečernji comedy special “Stand-up po splicki” kojeg je do sada pogledalo preko 200.000 ljudi.

Darujte sebi i svojim najdražima najbolji poklon – večer ispunjenu smijehom! Ne propustite show „Mi muškarci, vi žene“, u nedjelju 23. veljače u 19 sati u Domu kulture Nova Gradiška! Cijena ulaznice je 40kn u pretprodaji, a 50kn na dan predstave. Ulaznice su dostupne online preko sustava Entrio.hr te u fizičkoj prodaji u tajništvu Učilišta radnim danima od 8:00 – 15:00 i na blagajni, sat vremena prije predstave (Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković, M. A. Relkovića 4, Nova Gradiška).

Vidimo se! 🙂

Cijena ulaznice: 40 kn u pretprodaji, 50 kn na dan predstave

ONLINE PRODAJA:

➡ https://www.entrio.hr/event/nova-gradiska-mi-muskarci-vi-zene-tematski-stand-up-comedy-show-7596

FIZIČKA PRODAJA:

➡ Tajništvo Učilišta radnim danima od 8:00 – 15:00 (Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković, M. A. Relkovića 4, Nova Gradiška)

➡ Na dan predstave na ulazu ukoliko ostane ulaznica

———————————————–

VIŠE O KOMIČARIMA:

Josip Škiljo -> https://youtu.be/xBf21ZR0BzI?t=12

Josip Škiljo je tridesetsedmogodišnji “mladić” te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Tomislav Primorac -> https://youtu.be/xBf21ZR0BzI?t=4046

Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Rođen je u Mostaru, ima 29 godina i ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je fizičar. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle. Ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.

Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”, a najdraži lik iz Biblije mu je Toma Nevjerni.

Komičarski zanat peče već 6 godina i nasmijavao je širok spektar ljudi, od mladih studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, mora priznat, definitivno jedna od najboljih publika. Na životnoj je misiji da pronađe smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.

Ante Travizi -> https://youtu.be/xBf21ZR0BzI?t=3254

Ante Travizi je 20 i nešto godišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

Ivica Lazaneo -> https://youtu.be/xBf21ZR0BzI?t=1684

Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

INFORMACIJE na [email protected]

Više

Vrijeme

(Nedjelja) 19:00 - 21:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |