ŠLAMPAVI DJED MRAZ - KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKA

16pro11:4013:40ŠLAMPAVI DJED MRAZ - KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKAŠLAMPAVI DJED MRAZ - KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKA

Detalji događanja

ŠLAMPAVI DJED MRAZ – KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKA
DJEČJA PREDSTAVA
SUBOTA, 16. 12. u 11:00
DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE: 5,00 EUR (37,67 KN)

S velikim veseljem najavljujemo još jednu sjajnu dječju predstavu naziva „Šlampavi Djed Mraz“ Kazališta tvornica lutaka iz Zagreba.
U subotu 16. 12. s početkom u 11:00 sati očekuje vas obitelj Mraz. Ovog Božića Djed je odlučio povesti Baku na put oko svijeta, u tople i vesele domove!
Negdje daleko, na Sjevernom Polu, u domu Bake i Djeda pod prezimenom Mraz, odigrava se velika drama u strci podjele Božićnih poklona. Kako je Djed vrlo neuredan i šlampav, i nikada ne zna gdje mu stoji ni glava, a kamoli nešto važnije, najkompliciranije poslove za njega obavlja Baka. Ove godine, Baki je dozlogrdilo te odluči naučiti Dedu pameti – sakrije vreću s poklonima za djecu. Djed se baca u izbezumljenu potragu, a Baka zadovoljno trlja rukama. Kada Djed Mraz nauči lekciju, i shvati kako je Baka uvijek sama za Božić, odluči ju povesti na put oko svijeta, u svaki dimnjak na ovoj planeti, u tople i vesele domove, u sreću i veselje svakog djeteta.
Scenarij: Hrvoje Čanić i Petra Radin
Scenografija: Matija Šantić
Glazba: Božićne pjesme, izbor i adaptacija Mihael Nikolić
Glume: Petra Radin/Petra Težak i Filip Detelić/Marko Hergešić/Ivan Magud

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije početka predstave.

Više

Vrijeme

(Subota) 11:40 - 13:40(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |