MJUZIKL

26tra12:0013:00MJUZIKLTonka BONTONKA

Detalji događanja

Četvrtak, 26. 4. u 10,00 i u 12,00 sati
Dom kulutre

Trajanje: 45 minuta

Glume:
Dunja Fajdić, Igor Baksa

Režija: Morana Dolenc

Gradsko kazalište – Scena „Gorica“ razvija edukativne kazališne programe s ciljem odgajanja mlade publike i promicanja ljudskih vrijednosti. S takvom namjerom nastala je i predstava za djecu Tonka BONTONKA.

Ovaj edukativni mjuzikl kroz uloge pristojne djevojčice Tonke i nestašnog dječaka Stjepka poučava najmlađe kulturnim obrascima ponašanja koje trebamo usvajati od malih nogu kako bismo u konačnici stvarali civilizirano društvo. Kako se ponašati za vrijeme jela? Koje higijenske navike steći? Kako se igrati ne ometajući susjedstvo i okolinu? Kako se odnositi prema prijateljima i starijim osobama?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja djeca će utvrditi upravo na ovoj interaktivnoj predstavi prikazanoj na duhovit način. Kombinacijom prigodnih pjesama i edukativnog sadržaja kod djece se lakše potiče emotivni i socijalni doživljaj. Tako ono što su vidjela i čula ostaje pohranjeno u njihovim glavicama, što je i krajnji cilj ovog kazališnog komada.

 Nadahnuta nekim prošlim vremenima, Tonka BONTONKA otkriva da ako nam je do nečega stalo, onda ćemo se potruditi malo i kad kažemo lijepu riječ i poštujemo ljude, tad na svijetu sve nekako ljepše bude!

Uz prstohvat pažnje i harmonične glumce, čarolija bontona osvojit će svako srce!

 O GLAZBI: Autorice glazbe, članice grupe Meritas (Anita Valo i Meri Jaman), svojom autorskom glazbom aktivno sudjeluju na kazališnoj sceni, kao i u raznim radionicama, stvarajući pomake u promišljanju i viziji glazbe za djecu. Glazba kroz igru, pjesmu i pokret potiče mlade na sudjelovanje u predstavi.

CIJENA ULAZNICE: 20 kn

Više

Vrijeme

(četvrtak) 12:00 - 13:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |