IZAZOV ŽIVOTA

25ožu16:3018:00IZAZOV ŽIVOTAIZAZOV ŽIVOTA

Detalji događanja

IZAZOV ŽIVOTA
PONEDJELJAK, 25. 3. u 16:30

IZVORNO IME: Arthur the king
REŽIJA: Simon Cellan Jones
ULOGE: Mark Wahlberg, Nathalie Emmanuel, Simu Liu, Ali Suliman, Michael Landes, Paul Guilfoyle
ŽANR: avantura
TRAJANJE FILMA: 90 min
GODINA: 2024.
DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR
DOBNA PREPORUKA: 12

SADRŽAJ FILMA:
Tijekom deset dana i 700 kilometara, neraskidiva veza se stvara između profesionalnog avanturističkog trkača Michaela Whitea (Mark Wahlberg) i uličnog psa suputnika koji dobija ime Arthur. Ova adrenalinska avantura prati Michaela, čiji je jedini cilj postati svjetski prvak u avanturističkim trkama. Izuzetno zahtjevan sport odvija se u divljini, tijekom šest dana i noći, na nekim od najtežih terena na svijetu gdje timovi trče, voze bicikl, penju se i voze kajak!
Temeljen na nevjerojatnoj istinitoj priči, ARTHUR THE KING prati Whitea, koji očajnički želi posljednju šansu za pobjedu i koji uvjerava sponzora da podrži njega i tim sportaša (Simu Liu, Nathalie Emmanuel i Ali Suliman) na Svjetskom prvenstvu u avanturističkim trkama u Dominikanskoj Republici. Tijekom utrke, tim susreće lutalicu Arthura, psa koji postaje neizostavan član tima. Kada su im rekli da će biti diskvalificirani ako pokušaju povesti Arthura na kajaku, Michael i njegov tim biraju vjernost nad pobjedom, riskirajući eliminaciju.

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina

Više

Vrijeme

(Ponedjeljak) 16:30 - 18:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |