BACI SE NA POD – GOSTOVANJE NINE VIOLIĆ I FILIPA ŠOVAGOVIĆA

06srp21:1523:15BACI SE NA POD – GOSTOVANJE NINE VIOLIĆ I FILIPA ŠOVAGOVIĆABACI SE NA POD – GOSTOVANJE NINE VIOLIĆ I FILIPA ŠOVAGOVIĆA

Detalji događanja

BACI SE NA POD – GOSTOVANJE NINE VIOLIĆ I FILIPA ŠOVAGOVIĆA
GRADSKI PARK – BESPLATNO
SRIJEDA, 6. 7. u 21:15

Poštovana publiko,
pozivamo vas na besplatnu projekciju filma BACI SE NA POD uz gostovanje redateljice i glavne glumice filma NINE VIOLIĆ i glumca FILIPA ŠOVAGOVIĆA. Srijeda, 6. 7. s početkom u 21:15 u Gradskom parku. Nakon projekcije filma slijedi razgovor s glumcima.
Veselimo se vašem dolasku!

IZVORNO IME: Baci se na pod
REŽIJA: Nina Violić
ULOGE: Goran Bogdan, Nina Violić, Bruno Frketić Bajić, Lee Delong
ŽANR: drama, obiteljski
TRAJANJE FILMA: 77 min
GODINA: 2022.
DRŽAVA: Hrvatska

SADRŽAJ FILMA:
Posljednji trenuci zafrkancije, nježnosti i apsurda prije rastanka jedne obitelji. Dok se roditelji bave zamjeranjima i prebacivanjem krivnje, njihov šestogodišnji sin svoj svijet gradi kroz igru. Svatko ima svoju istinu, u čiju ćete povjerovati?

Nina Violić diplomirana je glumica, rođena u Rijeci 1972. Svoj glumački put započinje u alternativnom i istraživačkom kazalištu, danas je prvakinja drame Hrvatskog nacionalnog kazališta u Zagrebu. Scenaristica je i redateljica dva kratkometražna igrana filma Odvajanje (2014) te Janje (2019) koji je nakon međunarodne premijere na BFI London Film Festivalu imao uspješnu festivalsku distribuciju. Baci se na pod je Ninin debitantski dugometražni igrani film.

Više

Vrijeme

(Srijeda) 21:15 - 23:15(GMT+01:00)

Mjesto

Gradski park KINO

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |