TATA SLIKOVNICA

18lip10:0014:00TATA SLIKOVNICA

Detalji događanja

TATA SLIKOVNICA
ČETVRTAK, 18. 6. u 10,00 i u 12,00 SATI
GRADSKI PARK
*U programu mogu sudjelovati samo unaprijed najavljene skupine djece.
Hvala na razumijevanju😊

S veseljem najavljujemo gostovanje Tate Slikovnice kojeg je na zanimljiv i originalan način utjelovio Igor Baksa. Riječ je o programu inspiriranom originalnim online sadržajem koji djecu potiče na kreativno razmišljanje, pritom ih zabavljajući i educirajući. TATA SLIKOVNICA u formatu kratkih videa zabavlja male (a i velike) čitanjem slikovnica hrvatskih autora na osobit način – uz glumu, glazbu i poticanje djece na igru, a na kraju svakog videa – i na zdrav način života!
Projekt TATA SLIKOVNICA pokrenut je s početkom mjera borbe protiv koronavirusa u Hrvatskoj. Potaknut razmišljanjem o tome kako je, uslijed zatvaranja škola i vrtića, djeci oduzeta mogućnost odlaženja na dramsko-scenske programe, a kvalitetnog online sadržaja za djecu baš i nema (većina online sadržaja nudi agresivne audio-vizualne podražaje koji zatrpavaju dječju senzoriku, što guši kreativnost te potiče djecu na konzumerizam), Baksa je osmislio ovaj online projekt koji, osim što zabavlja, potiče na kreativnost i maštovitost, kroz dramsko-scensku igru čiji su osnovni građevni elementi pokret, glas, grimasa, maska i lutkarski elementi, te vrlo često melodija i ritam.
Igor Baksa iza sebe ima 12 godina profesionalnog rada u dječjem kazalištu, samostalni je umjetnik – glumac, u slobodno vrijeme bavi se glazbom, a posljednjih 8 godina najviše vremena i briga provodi kao sretan roditelj.

Više

Vrijeme

(četvrtak) 10:00 - 14:00(GMT+01:00)

Mjesto

Gradski park Nova Gradiška

Trg kralja Tomislava

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |