SUPER MARIO BROS. FILM – SINK.

15tra11:0013:00SUPER MARIO BROS. FILM – SINK.SUPER MARIO BROS. FILM – SINK.

Detalji događanja

SUPER MARIO BROS. FILM – SINK.
SUBOTA, 15. 4. u 11:00

IZVORNO IME: The Super Mario Bros. Movie
REŽIJA: Aaron Horvath, Michael Jelenic
ULOGE: Tin Rožman, Iskra Jirsak, Vini Jurčić, Fabijan Pavao Medvešek, Daniel Dizdar, Duško Valentić, Goran Vrbanić, Pero Juričić, Luna Baučić
ŽANR: animirani
TRAJANJE FILMA: 92 min
GODINA: 2023.
DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4 EUR (30, 14 KN)

SADRŽAJ FILMA:
Film Super Mario Bros: Nova avantura čeka!
Jeste li spremni pridružiti se Mariu, Luigiu i princezi Peach te njihovim prijateljima na uzbudljivom putovanju kroz Kraljevstvo gljiva? Super Mario Bros Film animirana je humoristična avantura koja oživljava vaše omiljene Nintendo likove na velikom ekranu! Film su producirali Nintendo i Illumination, studio koji stoji iza filmova Kako je Gru ukrao mjesec i Malaca.
Priča prati Maria i Luigia, dvojicu brooklynskih vodoinstalatera koji otkrivaju portal u drugu dimenziju gdje upoznaju princezu Peach koja treba njihovu pomoć da spriječi zlog kralja Koopu da preuzme oba svijeta. Putem susreću mnoga poznata lica i nova iznenađenja. Super Mario Bros Movie je zabavna avantura za sve uzraste koja slavi radost igranja i prijateljstva.

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina

Više

Vrijeme

(Subota) 11:00 - 13:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |