ŠLAMPAVI DJED MRAZ – KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKA

03pro16:0018:00ŠLAMPAVI DJED MRAZ – KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKAŠLAMPAVI DJED MRAZ – KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKA

Detalji događanja

ŠLAMPAVI DJED MRAZ – KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKA
DJEČJA PREDSTAVA
SUBOTA, 3. 12. U 16:00
DOM KULTURE
CIJENA ULAZNICE: 25,00 KN (3,32 EUR)

S velikim veseljem najavljujemo još jednu dječju predstavu Kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba, Šlampavi Djed Mraz, s izvrsnim glumcima Petrom Radin i Dinom Škare. Veselu priču pogledajte ove subote, 3. 12. 2022. s početkom u 16:00 sati, u Domu kulture. Predstava koja će sigurno oduševiti i nasmijati sve mališane i roditelje. Dođite i otkrijte kakve zgode i nezgode očekuju Baku i Djeda Mraza.
Negdje daleko, na Sjevernom Polu, u domu Bake i Djeda pod prezimenom Mraz, odigrava se velika drama u strci podjele Božićnih poklona. Kako je Djed vrlo neuredan i šlampav, i nikada ne zna gdje mu stoji ni glava, a kamoli nešto važnije, najkompliciranije poslove za njega obavlja Baka. Ove godine, Baki je dozlogrdilo te odluči naučiti Djeda pameti – sakrije vreću s poklonima za djecu. Djed se baca u izbezumljenu potragu, a Baka zadovoljno trlja rukama. Kada Djed Mraz nauči lekciju, i shvati kako je Baka uvijek sama za Božić, odluči ju povesti na put oko svijeta, u svaki dimnjak na ovoj planeti, u tople i vesele domove, u sreću i veselje svakog djeteta.

Redateljica: Petra Radin
Scenarij: Hrvoje Čanić i Petra Radin
Scenografija: Matija Šantić
Kostimi: Dijana Mijić
Glazba: Božićne pjesme, izbor i adaptacija Mihael Nikolić
Glume: Petra Radin i Dino Škare

Predstava se održava u organizaciji POU “Matija Antun Relković” pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH i Grada Nova Gradiška .
Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

Više

Vrijeme

(Subota) 16:00 - 18:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |