ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA – SINKRONIZIRANO

28lip21:0023:00ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA – SINKRONIZIRANOŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA – SINKRONIZIRANO

Detalji događanja

ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA – SINKRONIZIRANO

UTORAK, 28. 6. U 21:00
GRADSKI PARK – BESPLATNO

IZVORNO IME: The School of Magical Animals
REŽIJA: Gregor Schnitzler
ULOGE: Rina Zoja Radmilov, Noa Zelenko, Nikola Nedić, Marko Ožbolt, Jadranka Krištof
ŽANR: avantura, obiteljski
TRAJANJE: 93 min.
GODINA: 2021.
DRŽAVA: Njemačka

SADRŽAJ:
Škola čarobnih životinja šarena je vesela akcijska pustolovina prema istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer o neobičnoj školi u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja.

Priča prati novu djevojku u gradu – Idu (Emilia Maier). Ida se morala doseliti u novi grad i sada je učenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija (Leonard Conrads). Jednog dana njezina učiteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeći “čarobne životinje”. Svaka od ovih životinja je predodređena da postane srodna duša jednom od učenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju čarobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat.

Nova učenica Ida ubrzo će postati zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.

*Projekcija je dio manifestacije Volim ljeto i kulturu!, Pučkog otvorenog učilišta M. A. Relković koju ostvarujemo uz potporu Grada Nova Gradiška, Ministarstva kulture RH i HAVC-a.

Više

Vrijeme

(Utorak) 21:00 - 23:00(GMT+01:00)

Mjesto

Gradski park Nova Gradiška

Trg kralja Tomislava

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |