PUŠTENI S LANCA

25kol16:3018:00PUŠTENI S LANCAPUŠTENI S LANCA

Detalji događanja

PUŠTENI S LANCA
PETAK, 25. 8. u 16:30

IZVORNO IME: Strays
REŽIJA: Josh Greenbaum
ULOGE: Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Isla Fisher, Randall Park, Josh Gad, Harvey Guillen
ŽANR: komedija
TRAJANJE FILMA: 93 min
GODINA: 2023.
DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR (30, 14 KN)
DOBNA PREPORUKA: 15

SADRŽAJ FILMA:
Kada Reggieja (Will Ferrell), naivnog, nevjerojatno optimističnog border terijera, ostavi na zlim gradskim ulicama njegov ne tako sjajan vlasnik, Doug (Will Forte), Reggie je siguran da ga on nikada ne bi namjerno napustio.
Ali kada se Reggie sretne s Bugom, brbljavim, bostonskim terijerom koji mnogo psuje (dobitnik Oskara Jamie Foxx), lutalicom koji voli svoju slobodu i vjeruje da su vlasnici naivčine, Reggie konačno shvaća da je bio u toksičnoj vezi i počinje doživljavati Douga kao bezosjećajnog ljigavca kakav je.
Odlučni u potrazi za osvetom, Reggie, Bug i Bugovi prijatelji — Maggie (Isla Fisher), pametna australska ovčarka koju je vlasnik zanemario zbog novog šteneta i Hunter (Randall Park), uznemirena njemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla, pružanja emocionalne podrške – zajedno kuju plan i upuste se u epsku avanturu kako bi pomogli Reggieju da pronađe put kući… i natjeraju Douga da plati odgrizajući stvar koju voli najviše. (Pomoć: To nije njegovo stopalo).

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina

Više

Vrijeme

(Petak) 16:30 - 18:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |