NE BRINI DRAGA

22ruj19:3021:00NE BRINI DRAGANE BRINI DRAGA

Detalji događanja

NE BRINI DRAGA
ČETVRTAK, 22. 9. u 19:30
DOM KULTURE

IZVORNO IME: Don’t Worry Darling
REŽIJA: Olivia Wilde
ULOGE: Florence Pugh, Chris Pine, Harry Styles, Gemma Chan, Nick Kroll
ŽANR: triler
TRAJANJE FILMA: 122 min
GODINA: 2022.
DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 25 KN (3,32)
DOBNA PREPORUKA: 15

SADRŽAJ FILMA:
Alice (Florence Pugh) i Jack (Harry Styles) sretni su što žive u idealiziranoj zajednici Victory, eksperimentalnom gradu kompanije u kojem žive muškarci koji rade za tajni projekt Victory i njihove porodice.
Dok muškarci svaki dan provode u sjedištu projekta Victory, radeći na “razvoju progresivnih materijala”, njihove supruge – uključujući Frankovu elegantnu partnericu, Shelley (Gemma Chan) – svoje vrijeme provode uživajući u ljepoti, luksuzu i razvratu svoje zajednice. Život je savršen, a kompanija zadovoljava potrebe svakog stanara. Sve što traže zauzvrat je diskrecija i neupitna predanost cilju pobjede.
Ali kada se počnu pojavljivati pukotine u njihovom idiličnom životu, otkrivajući bljeskove nečeg mnogo zlokobnijeg što se krije ispod atraktivne fasade, Alice se ne može ne preispitati šta tačno rade u Victoryju i zašto. Koliko je Alice spremna izgubiti da bi razotkrila što se zapravo događa u ovom raju?

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina

Više

Vrijeme

(četvrtak) 19:30 - 21:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |