MUŠKARCI SU S MARSA, ŽENE SU S VENERE - KAZALIŠNA PREDSTAVA - DOM KULTURE

13velj20:0022:00MUŠKARCI SU S MARSA, ŽENE SU S VENERE - KAZALIŠNA PREDSTAVA - DOM KULTUREMUŠKARCI SU S MARSA, ŽENE SU S VENERE - KAZALIŠNA PREDSTAVA - DOM KULTURE

Detalji događanja

MUŠKARCI SU S MARSA, ŽENE SU S VENERE
PONEDJELJAK, 13. 2. u 20:00 sati
KAZALIŠNA PREDSTAVA – DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE 10 EUR (75, 35 KN)
*Povlaštena cijena za učenike, studente i umirovljenike 7 EUR (52, 74 KN)

Dragi posjetitelji, pozivamo vas na kazališnu predstavu Muškarci su s Marsa, žene su s Venere koja gostuje u novogradiškom Domu kulture u ponedjeljak, 13. veljače s početkom u 20:00 sati. Odvojite vrijeme, dođite u paru, poradite na svojoj vezi, jer vaša veza nema cijene.
Predstava Muškarci su s Marsa, žene su s Venere jedna je od najdugovječnijih na kazališnom repertoaru (od 2013. godine). Ovaj tekst igran je na mnogim svjetskim pozornicama, a uz francusku i nizozemsku, hrvatska produkcija jedna je od najuspješnijih. Da je publika zavoljela predstavu potvrđuju puna gledališta na brojnim gostovanjima diljem Hrvatske.
Knjiga američkog bračnog terapeuta Johna Graya „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“, izdana je 1993. godine i brzo je postala svjetski bestseller. Uznemirila je duhove i pridružila se vječnoj polemici o tome jesu li muškarci i žene različiti ili nisu.Prema knjizi Johna Graya, Paul Dewandre napisao je tekst pa je sada možete pogledati kao predstavu u formi seminara za sve one koji su u braku, izvanbračnoj zajednici, koji žive zajedno, ali i one koji će se u toj situaciji naći u budućnosti. Za Hrvatsku tekst je adaptirao i producirao Roman Šušković-Stipanović , a režirao Boris Kovačević (isti dvojac sudjelovao u pripremi hit predstava „Munchhausen“ i „Ja, Tata!“). Predstava svoju popularnost stiče zahvaljujući tome što u duhovitim primjerima iz svakodnevnog života gledatelj lako prepoznaje svog partnera ili sebe. Predstava nudi i moguća rješenja kako prevladati nesporazume i izbjeći nezadovoljstva i frustracije neočekivanim (različitim) ponašanjem „druge strane“. Zanimljivost je da gledatelji i neposredno sudjeluju u predstavi igrajući nekoliko kratkih scena.Bez obzira vjerujete li u postojanje stereotipa ili ne, ova vas predstava neće ostaviti ravnodušnima. Dobro ćete se zabaviti, možda i ponešto naučiti, a sigurno će vas potaknuti na razgovor s partnerom nakon predstave.

Produkcija: Teatroman, Zagreb
Autor teksta: Paul Dewandre
Producent: Roman Šušković-Stipanović
Redatelj: Boris Kovačević
Voditelj: Roman Šušković-Stipanović, Glas žene (off): Darija Knez Rukavina, Glas muškarca (off): Boris Svrtan

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected] ili na tel. 035/331-010

Više

Vrijeme

(Ponedjeljak) 20:00 - 22:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |