MOONAGE DAYDREAM

30ruj19:3022:00MOONAGE DAYDREAMMOONAGE DAYDREAM

Detalji događanja

MOONAGE DAYDREAM
PETAK, 30. 9. u 19:30
DOM KULTURE

IZVORNO IME: Moonage Daydream
REŽIJA: Brett Morgen
ŽANR: glazbeni, dokumentarni
TRAJANJE FILMA: 140 min
GODINA: 2022.
DRŽAVA: Njemačka, SAD

CIJENA ULAZNICE: 25 KN (3,32 EUR)

SADRŽAJ FILMA:
Moonage Daydream osvjetljava život i genijalnost Davida Bowieja, jednog od najplodnijih i najutjecajnijih umjetnika našeg vremena i prvi je film koji je podržao David Bowie Estate, koji je redatelju omogućio neviđeni pristup njihovoj kolekciji.
Ispričan uzvišenim, kaleidoskopskim slikama, osobnim arhiviranim snimkama, neviđenim izvedbama, te utemeljen glazbom i riječima Davida Bowieja, MOONAGE DAYDREAM poziva publiku da urone u jedinstveni svijet koji je “Bowie”.
Godine 2018. Morgenu je dodijeljen pristup bez presedana Bowiejevom arhivu koji obuhvaća cijeli životni materijal, uključujući opsežan katalog neviđenih snimaka i osobnu kolekciju njegove vlastite umjetnosti i poezije. Morgen je proveo četiri godine sklapajući film i još 18 mjeseci dizajnirajući zvučnu kulisu, animacije i paletu boja.
Tijekom svoje karijere, kroz generacije, Bowie nas je učio da su naše razlike naše snage.
S MOONAGE DAYDREAM, Bowie nam daje putokaz kako preživjeti 21. stoljeće, pozivajući publiku da slavi njegovu ostavštinu kao nikada prije.

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina.

Više

Vrijeme

(Petak) 19:30 - 22:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |