MAVKA: ČUVARICA ŠUME – SINK.

29tra16:3018:00MAVKA: ČUVARICA ŠUME – SINK.MAVKA: ČUVARICA ŠUME – SINK.

Detalji događanja

MAVKA: ČUVARICA ŠUME – SINK.
SUBOTA, 29. 4. u 16:30

IZVORNO IME: Mavka
REŽIJA: Oleg Malamuz
ULOGE: Marko Petrić, Nika Turković, Lana Blaće
ŽANR: animirani
TRAJANJE FILMA: 99 min
GODINA: 2023.
DRŽAVA: Ukrajina

CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR (30, 14 KN)

SADRŽAJ FILMA:
Ovo je priča o magičnoj moći ljubavi. Ljubavi koja ljudima omogućuje otkriti i pronaći sposobnosti i kvalitete koje ih osnažuju, kako bi dosegli sve što je moguće i suprotstavili se zlu i ljudskom poroku.
Od pamtivijeka su nepregledne ukrajinske šume skrivale bezbrojne tajne i nedokučive misterije. Te su šume dom čudesnih mitskih bića koja žive među drevnim drvećem, vjerno čuvajući svoje sveto kraljevstvo. Mavka je duša šume i njezina novoizabrana čuvarica. Njezina primarna misija je zaštititi šumu i njezino sveto srce – sam izvor života – od bilo kakve agresije ili napada, uključujući i one od strane ljudi. Lukas je skromni seoski dječak koji jako voli glazbu i svoj talent prenosi u sviranje svoje drvene frule te sanja o tome da cijeli život posveti toj svojoj strasti. Mavka i Lukas se upoznaju i zaljubljuju. Hoće li se njihova dva svijeta moći ujediniti protiv zla?

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina

Više

Vrijeme

(Subota) 16:30 - 18:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |