MARMADUKE: BUNTOVNIK NA ČETIRI NOGE – SINK.

09ožu16:3018:00MARMADUKE: BUNTOVNIK NA ČETIRI NOGE – SINK.MARMADUKE: BUNTOVNIK NA ČETIRI NOGE – SINK.

Detalji događanja

MARMADUKE: BUNTOVNIK NA ČETIRI NOGE – SINK.
ČETVRTAK, 9. 3. u 16:30

IZVORNO IME: Marmaduke
REŽIJA: Mark A.Z. Dippé
ULOGE: Radovan Ruždjak, Matko Knešaurek, Živko Anočić
ŽANR: animirani
TRAJANJE FILMA: 88 min
GODINA: 2023.
DRŽAVA: USA

CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR (30, 14 KN)

SADRŽAJ FILMA:
Poznati stripovski junak, pas Marmaduke stiže na velike ekrane! Legendarni trener pasa vjeruje da ga može pretvoriti iz nedisciplinirane, ali simpatične njemačke doge u sljedećeg prvaka Svjetske izložbe pasa.
Naš junak je simpatična (ali izvan kontrole) njemačka doga koja je najsretnija kada se zabavlja sa svojom obitelji, Winslowima, pogotovo kada se igra „kauboja“ s devetogodišnjim Billyjem. No, koliko god se trudili, čini se da Winslowi jednostavno ne mogu spriječiti Marmadukea od njegovih tendencija da se uvali u nevolju.
Kada jedan od Marmadukeovih epskih neuspjeha postane viralan, ta video snimka privuče pažnju poznatog trenera kojeg zaokupi izazov pretvoriti Marmadukea u prvaka Svjetske izložbe pasa.
Uslijedit će burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmaduke i Winslowi shvatiti da najvažnija stvar u životu nije pobjeđivati, nego ostati vjeran sebi i onima koje voliš.

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina

Više

Vrijeme

(četvrtak) 16:30 - 18:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |