MAČAK U ČIZMAMA: POSLJEDNJA ŽELJA – SINK.

16pro16:3018:00MAČAK U ČIZMAMA: POSLJEDNJA ŽELJA – SINK.MAČAK U ČIZMAMA: POSLJEDNJA ŽELJA – SINK.

Detalji događanja

MAČAK U ČIZMAMA: POSLJEDNJA ŽELJA – SINK.
PETAK, 16. 12. U 16:30

IZVORNO IME: Puss in Boots: The Last Wish
REŽIJA: Joel Crawford, Januel Mercado
ULOGE: Ervin Baučić, Iskra Jirsak, nikola Nedić, Dražen Bratulić. Mirela Videk Hranjec, Jan Kerekeš, Jadranka Krajina, Robert Ugrina, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić
ŽANR: animirani, komedija, avantura
TRAJANJE FILMA: 101 min
GODINA: 2022.
DRŽAVA: USA

CIJENA ULAZNICE: 25 KN (3,32 EUR)

SADRŽAJ FILMA:
Omiljeni ljubitelj mlijeka, vrhunski borac i romantičar koji ne zna za strah se ovog prosinca vraća u kina u nastavku velikog hita iz 2011. Nova pustolovina u Shrekovom svemiru odvija se dok odvažni odmetnik Mačak u čizmama otkriva da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje sigurnosti uzeli danak. Mačak je spalio osam od svojih devet života, iako se usput i pogubio u brojanju. Vraćanje života poslat će Mačka na njegovu najveću potragu dosad – na epsko putovanje u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvijezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Sa samo jednim preostalim životom, Mačak će se morati poniziti i zatražiti pomoć svoje bivše partnerice i neprijateljice, Kitty meke šape. Njihovoj potrazi pridružit će se i brbljavi i veseli Pas, a ovaj će herojski trio morati ostati korak ispred Zlatokose i zločinačke obitelji Tri medvjeda, Jacka Hornera i zastrašujućeg vuka.

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina

Više

Vrijeme

(Petak) 16:30 - 18:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |