LJETNO KINO

12kol20:3022:30LJETNO KINOEric Clapton: Život u 12 taktova

Detalji događanja

Poštovani,

s veseljem najavljujemo prve projekcije u LJETNOM KINU (Gradski park). Svi zainteresirani moći će pogledati film Eric Clapton: život u 12 taktova u ponedjeljak, 12. 8. s početkom u 20, 30 sati, dok ćemo idući dan, 13. 8. u 19,00 sati prikazati sjajan obiteljski film Paddington 2.

Ulaz je, naravno, besplatan, a projekcije su organizirali Grad Nova Gradiška, POU M. A. Relković i Turistička zajednica Grada Nova Gradiška.

*Možete si ponijeti jastučiće, ležaljke ili dekice, a možete i isprobati nove sjedeće garniture koje će biti raspoređene po parku:)

Veselimo se vašem dolasku!

 

ERIC CLAPTON: ŽIVOT U 12 TAKTOVA
PONEDJELJAK, 12. 8. U 20,30 SATI
LJETNO KINO- GRADSKI PARK
IZVORNO IME: Eric Clapton: A Life in 12 Bars
REDATELJ: Lili Fini Zanuck
ŽANR: dokumentarni
ULOGE: Eric Clapton, B.B. King, Jimi Hendrix, George Harrison
TRAJANJE FILMA: 135 minuta
DRŽAVA: Velika Britanija

ULAZ BESPLATAN!

SADRŽAJ FILMA:
Biografski dokumentarac o jednom od najutjecajnijih i najvažnijih blues i rock gitarista u povijesti, tekstopiscu i pjevaču impresivne karijere, koja i danas traje, te autora niza hitova među kojima su najpoznatiji „Wonderful Tonight”, „Cocaine”, „Layla”, „I Shot The Sheriff”, „Lay Down Sally” i „Tears In Heaven”. Film će uroniti i u mračnije kutke Claptonovog života, uključujući ovisnosti o alkoholu i narkoticima, kao i tragičnu smrt njegova četverogodišnjeg sina Conora 1991. godine. Ta ga je tragedija inspirirala da napiše „Tears In Heaven”, jedan od najvećih hitova u njegovoj karijeri.

Više

Vrijeme

(Ponedjeljak) 20:30 - 22:30(GMT+01:00)

Mjesto

Gradski park KINO

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |