LJETNO KINO

13kol19:0021:00LJETNO KINOMEDVJEDIĆ PADDINGTON 2

Detalji događanja

Poštovani,

s veseljem najavljujemo prve projekcije u LJETNOM KINU (Gradski park). Svi zainteresirani moći će pogledati film Eric Clapton: život u 12 taktova u ponedjeljak, 12. 8. s početkom u 20, 30 sati, dok ćemo idući dan, 13. 8. u 19,00 sati prikazati sjajan obiteljski film Paddington 2.

Ulaz je, naravno, besplatan, a projekcije su organizirali Grad Nova Gradiška, POU M. A. Relković i Turistička zajednica Grada Nova Gradiška.

*Možete si ponijeti jastučiće, ležaljke ili dekice, a možete i isprobati nove sjedeće garniture koje će biti raspoređene po parku:)

Veselimo se vašem dolasku!

 

MEDVJEDIĆ PADDINGTON 2
UTORAK, 13. 8. U 19,00 SATI
LJETNO KINO – GRADSKI PARK
IZVORNO IME: Paddington 2
REDATELJ: Paul King
ŽANR: animacija, komedija, obiteljski
ULOGE: Hugh Grant, Ben Whishaw, Brendan Gleeson GLASOVI: Filip Juričić, Ranko Tihomirović
TRAJANJE FILMA: 103 minute
DRŽAVA: Velika Britanija, Francuska

ULAZ BESPLATAN!

SADRŽAJ FILMA:
Sada kada se medvjedić Paddington sretno smjestio kod obitelji Brown, gdje je postao popularan član zajednice, širi radost i ljubav gdje god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tete Lucy, Paddington naiđe na savršenu knjigu u antikvarnici te će morati odraditi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Paddingoton i Brownsi će morati krenuti u potragu za lopovom.

Više

Vrijeme

(Utorak) 19:00 - 21:00(GMT+01:00)

Mjesto

Gradski park KINO

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |