KOKAINSKI MEDVJED

23velj19:3021:00KOKAINSKI MEDVJEDKOKAINSKI MEDVJED

Detalji događanja

KOKAINSKI MEDVJED
ČETVRTAK, 23. 2. u 19:30

IZVORNO IME: Cocaine Bear
REŽIJA: Elizabeth Banks
ULOGE: Ray Liotta, Keri Russell, Alden Ehrenreich, Margo Martindale, Kristofer Hivju
ŽANR: triler
TRAJANJE FILMA: 95 min
GODINA: 2023.
DRŽAVA: USA

CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR (30, 14 KN)
DOBNA PREPORUKA: 15

SADRŽAJ FILMA:
Film je inspirisan istinitom pričom iz 1985. godine, o padu aviona kojim se krijumčarila droga, izgubljenom kokainu i crnom medvjedu koji ga je našao i pojeo. Ovaj divlji triler prati čudnu grupu sačinjenu od policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera koji će se zajedno naći u šumi, u kojoj je ogromni predator pojeo zapanjujuću količinu kokaina i krenuo u pomahnitalu potragu za još robe… i krvi.
Istražiteljima iz Georgije koji su 1985. slučajno naletjeli na zloglasnog ‘Kokainskog medvjeda‘, odmah je bilo jasno od čega je uginuo. Uz crnog medvjeda od 175 kilograma pronađena je torba u kojoj je nekad bilo 70 kilograma kokaina, a koju su krijumčari droge izbacili iz aviona. Torba je bila rastrgana, a 40 praznih paketa kokaina bilo je razbacano u blizini lešine predozirane životinje. Procjenjivalo se da medvjed pojeo oko 30 kg droge. Sada preparirani medvjed, koji je dobio nadimak Pablo Eskobear po kolumbijskom narkobosu, neobična je turistička atrakcija u trgovačkoj trgovini ‘Kentucky For Kentucky‘ u Lexingtonu, u američkoj državi Kentucky.
‘Njegov želudac bio je doslovno do vrha napunjen kokainom. Ne postoji sisavac na planetu koji bi to mogao preživjeti‘, rekao je medicinski istražitelj koji je izvršio obdukciju medvjeda. ‘Cerebralno krvarenje, zatajenje pluća, hipertermija, zatajenje bubrega, zatajenje srca, moždani udar. Što god možete zamisliti, taj medvjed je imao.

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina

Više

Vrijeme

(četvrtak) 19:30 - 21:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |