KINO NAJAVA

27lis16:3018:30KINO NAJAVAOKUS GLADI

Detalji događanja

OKUS GLADI
SRIJEDA, 27. 10. u 16,30 sati
DOM KULTURE

Žanr: drama romansa
Režija: Christoffer Boe
Scenarij: Christoffer Boe, Tobias Lindholm
Uloge: Katrine Greis-Rosenthal, Nikolaj Coster-Waldau, Flora Augusta
Fotografija: Manuel Alberto Claro
Dobna preporuka: 12

Cijena ulaznice: 25,00 kuna

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

SADRŽAJ:
Dobrodošli u Malus, novu zvijezdu na danskom kulinarskom nebu. Vode ga Maggie i Carsten. Ona je antropologinja specijalizirana za hranu te stvara nevjerojatnu atmosferu restorana. On je proslavljeni chef koji stvara magiju u kuhinji. Zajedno, čine nepobjedivi par na gastronomskoj sceni Danske. Vole se, imaju dvoje prekrasne djece i vlasnici su jednog od najpopularnijih prehrambenih hramova u Kopenhagenu. Žele sve i imaju sve. Skoro. Prestižnu Michelin zvjezdicu tek trebaju dobiti i par je spreman žrtvovati sve kako bi ostvarili svoje snove. U neumornom lovu na ultimativno priznanje zaboravili su da je najbolji obrok u životu onaj koji dijele zajedno.
Scenarij za film nagrađivanog danskog redatelja Christoffera Boea nastao je u suradnji s Tobiasom Lindholmom, također redateljem i scenaristom poznatom i po suradnji s Thomasom Vinterbergom na filmovima Lov i Još jedna runda.

Više

Vrijeme

(Srijeda) 16:30 - 18:30(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |