KAZALIŠNA PREDSTAVA - KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA

30ožu20:0022:00KAZALIŠNA PREDSTAVA - KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽAKAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA

Detalji događanja

„KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA“
Kazališna predstava – Hit komedija
SRIJEDA, 30. 3. u 20:00 SATI
DOM KULTURE

Cijena ulaznice je 70 kn

Glume: Nataša Aksentijević i Pedja Damjanović
Režija i adaptacija: Rade Vukotić
Produkcija: Duško Srijemac

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik ,,Kako i zašto ubiti suprugu”. Naime, autor ovog djela Antonio Amuri, optužen je za muški šovinizam, poslije čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.
U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti otkriti na koji tip muža su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena – navode organizatori.
Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku u svim dvoranama.
Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, koji između ostaloga ima zapaženu ulogu u zabavno glazbenom programu „Čađava mehana“.
Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević.
Redatelj predstave je Radomir Rade Vukotić. 1971. godine upisuje fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu u klasi Predraga Bajčetića. Po diplomiranju 1975. godine postaje stalni član Pozorišta na Terazijama.
Radio je kao asistent režije redateljima: Soji Jovanoviću, Želimiru Oreškoviću, Radoslavu Doriću, Aleksandru Đorđeviću. 1990. godine otvara prvu umjetničku radionicu za kazalište, film, radio i televiziju PRIZOR.

Trajanje 75 minuta

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected], ili na tel. 035/331-010.

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

Više

Vrijeme

(Srijeda) 20:00 - 22:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |