KAZALIŠNA PREDSTAVA - KAD UDARI JUŽINA

16sij20:0022:00KAZALIŠNA PREDSTAVA - KAD UDARI JUŽINAKAZALIŠNA PREDSTAVA - KAD UDARI JUŽINA

Detalji događanja

KAD UDARI JUŽINA
UTORAK, 16. 1. u 20:00
KAZALIŠNA PREDSTAVA – DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE 10 EUR
*Povlaštena cijena za učenike, studente i umirovljenike 7 EUR

Dragi posjetitelji, pozivamo vas na kazališnu predstavu „Kad udari južina“ koja gostuje u novogradiškom Domu kulture u utorak 16. siječnja s početkom u 20:00 sati. Mnoge istine koje želimo i ne želimo izreći, isplivat će na površinu i dovesti jedno veliko prijateljstvo na kušnju! Petra Kraljev i Jagoda Kumrić u ulogama u kakvima ih još niste imali priliku vidjeti.
Mimi i Gita najbolje su prijateljice u svojim ranim tridesetima, poput sestara, ali njihovo dugogodišnje poznanstvo sad je već pred velikim izazovima jer su se u njihove živote uvukli neki novi trenuci prikrivanja istine, brutalne (ne)iskrenosti, čak i ljubomore. Gita je flegmatična i pomalo razmažena bogatašica koja dane krati upijajući mudrosti Žuži Jelinek i smišljajući najgore scenarije koji se mogu dogoditi njezinoj ljubavnoj vezi, a Mimi je otkačena žena bez dlake na jeziku, a koja ne može kroz dan bez cigarete i alkohola.
Mimi dolazi Giti otkriti novost u svom životu, ali ono što je trebalo biti rečeno u nekoliko riječi pretvara se u urnebesnu i emotivnu ‘igru bez granica’ u kojoj svaka krije svoje adute. Hoće li njihovo prijateljstvo preživjeti? Je li zaista uvijek najvažnije biti u pravu? I koliko će cigareta Mimi popušiti prije nego tenzije između nje i Gite doslovno eksplodiraju? Sve to otkriva ova nova komedija o dvije mlade žene pred raljama života, a u kojoj će se i publika sigurno prepoznati i dobro nasmijati.

Tekst: Petra Kraljev i Igor Weidlich
Režija: Nevena Vukes
Grafičko oblikovanje: Kristina Gudac
Scenografija: Josip Vrbanić
Igraju: Petra Kraljev i Jagoda Kumrić
Produkcija: B GLAD PRODUKCIJA

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected] ili na tel. 035/637-799

Više

Vrijeme

(Utorak) 20:00 - 22:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |