KAZALIŠNA PREDSTAVA

04velj19:0021:00KAZALIŠNA PREDSTAVABRODOLOMKE

Detalji događanja

Poštovani, s veseljem najavljujemo BRODOLOMKE, hit predstavu Kazališta Moruzgva i Ludens teatra koju ćemo ugostiti u ponedjeljak, 4. 2. u 19,00 sati.
Autor: Ana Tonković Dolenčić
Režija: Krešimir Dolenčić
Igraju: Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić, Darija Lorenci Flatz, Sanja Milardović i Luka Petrušić
Autorski je to projekt nastao prema ideji i predlošku Ane Maras Harmander.

O PREDSTAVI
„Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.
Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali?
To naše žene rade. One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor? Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost, jednostavnost i kompleksnost svakog ponaosob, najbolji su primjeri vrhunske izvedbene umjetnosti, u koju se gledatelj jednostavno mora zaljubiti,”
Ana Maras Harmander

Cijena ulaznice: 60,00 kn

Ulaznice možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00.

Više

Vrijeme

(Ponedjeljak) 19:00 - 21:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |