Kazališna predstava

04svi20:0022:00Kazališna predstavaOtpisaNE

Detalji događanja

Stižu nam OtpisaNE!

Petak, 4. 5. u 20,00 sati
Dom kulture

Igraju:
Ksenija Marinković
Ecija Ojdanić
Slavko Sobin
Erna Rudnički

Predstava je topla priča o imigrantu koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u život frustrirane Snježane, njene poduzetne kćeri Hrvojke te dokone zavodnice susjede Milke.

Ovo je priča o Hassanu, sirijskom migrantu, inače studentu medicine u Beogradu, koji je stjecajem neočekivanih okolnosti „uletio“ u životni prostor ksenofobne i razočarane Snježane, njene poduzetne i pune razumijevanja za bližnje, kćerke  Hrvojke te dokone i ne baš duhovite zavodnice u pokušaju, susjede Milojke. Slučajni ulazak Sirijca u živote tih žena za njih predstavlja emotivni zemljotres, tijekom kojeg sve tri dožive značajne promjene u pogledu na svijet. One pokušavaju, a vidjet ćemo uspijevaju li, kroz niz apsurdnih i komičnih situacija, pored neobičnog stranca koji je za njih praktično deus ex machina, sebi pokazati i dokazati da još imaju razloga živjeti i mijenjati sebe i svijet na bolje, da još uvijek nisu OtpisaNE!

OtpisaNE će vas nasmijati do suza, ali i nagovoriti da pokušate sebe zamisliti u sličnim okolnostima.

Predstava nastala prema tekstu Renata Baretića u režiji Nikole Zvišića u koprodukciji Kazališta Moruzgva i GK Scena Gorica, premijerno je izvedena u listopadu 2017. i pobudila je neviđeni interes publike te su sve dosadašnje izvedbe bile rasprodane (u samo nekoliko mjeseci bilo  je preko 50 izvedbi).

Cijena ulaznice: 50 kn (redovna)

25 kn (učenici i studenti)

Više

Vrijeme

(Petak) 20:00 - 22:00(GMT+01:00)

Mjesto

Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković

Ulica Matije Antuna Relkovića 4, Nova Gradiška

© 2022. Grad Nova Gradiška | Sva prava zadržana | Developed by mediain.hr |